Shop

*Stoere, Elektrische driewielfiets met middenmotor VitaDrive

4,995.00

Beschrijving

De VitaDrive Semi (Zit) driewielfiets nu beschikbaar voor proefrit bij u thuis.

VitaDrive ontzorgt de klant, wij komen voor een proefrit naar u toe, bij aankoop krijgt u gratis 2 jaar pech onderweg + elk jaar 1 servicebeurt bij u thuis.

De VitaDrive (Zit) driewielfiets wordt standaard zeer compleet geleverd met grote accu (72-W) voor een grote actieradius, ook is deze standaard voorzien van een opklapbaar frame. Hydraulische schijfremmen, Differentieel, naafversnelling (Shimano Nexus 7), Bafang M410 middenmotor, Zadel met rugleuning, Verende stuurpen voor, Bagagerek incl. tas….. alles zit standaard op deze luxe driewielfiets!

Ook leverbaar via PGB of WMO! Wij helpen u hier graag in verder.

Omdat de fietsen pas over ca. 6-8 weken uit voorraad leverbaar zijn is onze website nog niet online!

Wij zijn een ISO 13485 gecertificeerd bedrijf (Voldoen aan alle criteria, kwaliteitssystemen om medische hulpmiddelen te verkopen)

Wij komen graag met trots deze of onze andere 2 modellen bij u thuis demonstreren, en hopelijk bent u net zo onder de indruk als wij zelf zijn!!

VitaDrive

Prijs: 4995,00 euro incl. BTW
Garantie: 2 jaar

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van de producten op de site of wil u meer informatie over de eventuele mogelijkheden neem vrijblijvend contact op.

info@dvmobility.nl

Passie

Door de jaren heen is het onze passie geworden om gebruikte hulpmiddelen een nieuw leven in te blazen. Daarnaast is het een uitdaging nieuwe kwalitatieve hulpmiddelen aan te bieden tegen een zacht prijsje.